Nieuwe therapeut in Vries

Beatrijs Kampherbeek gaat 7 februari haar eigen praktijk starten aan de Molenstraat 33 in Vries. Zij heeft ruim 20 jaar werkervaring.Beatrijs gaat als craniofaciaal & manueel therapeut werken. Manuele therapie is een specialisatie na de Fysiotherapie opleiding. Bij de meeste mensen is kaaktherapie wel bekend, echter craniofaciaal houdt meer in dan alleen de kaak. ‘Cranium’ betekent schedel en ‘faciaal’ gezicht.

De craniofaciaal therapeut kan uitkomst bieden bij verschillende vormen van hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizen (tinnitus), nek- en kaakklachten en bruxisme, (klemmen/ knarsen). Ook bij het niet goed kunnen openen van de mond wat problemen kan geven bij eten, drinken, praten en mondverzorging.

Problemen met kauwen/ slikken of een ‘brok in de keel’ kunnen met craniofaciale technieken worden behandeld. Vaak speelt de ademhaling ook een belangrijke rol.

Beatrijs heeft naast de CRAFTA (Cranio Facial Therapy Academy) ook de opleiding Manuele Therapie te Utrecht gevolgd en de NSA – (nek schouder arm) opleiding.

Haar doel is om mensen de regie weer terug te geven, door inzicht in de klachten te geven en de cirkel te doorbreken die bij veel klachten is ontstaan.

Ze nodigt eenieder uit om op haar website cmtherapie.nl te kijken en contact op te nemen zodat er aan uw klacht gewerkt kan worden.

 Ze is enthousiast om aan de slag te gaan!